September 19, 2016 wiebrigkrakau

Pop-Up Fotostudio

Iets dat ik graag doe is een eigen evenement organiseren. Alles zelf bedenken, regelen, uitvoeren en afronden. Samenwerkingen opzetten met andere ondernemers, en klanten gelukkig maken met een mooie foto-serie. Dit alles kwam samen in de Pop-Up Fotostudio die ik een aantal keer organiseerde in samenwerking met Haerlems Bodem. In de Pop-Up Fotostudio konden mensen een zakelijk portret laten maken.

Het idee kwam voort uit het feit dat vele LinkedIn-profielen een goede, professionele foto missen. Ik plaatste een artikel en oproep voor de lezers van Haerlems Bodem en mijn eigen volgers op Facebook. In conceptstore Portrait zette ik drie keer mijn studio op. Ik had een visagist geregeld om iedereen te voorzien van een mooi laagje make-up. Het werd een groot succes; iedereen vond het een onwijs leuke ervaring en vele LinkedIn-profielen zijn aangevuld met professionele foto’s. Hierbij een aantal foto’s die ik die dag maakte.

 

Tagged: , , ,