Karen Vuijsters

Onlangs werkte ik met Wiebrig Krakau samen voor de fotografie van mijn website. Wiebrig is een kei in het terugkoppelen en gaf een nauwkeurige debriefing. Tijdens de fotoshoot werkten wij nauw samen en was ik erg te spreken over haar tomeloze energie, en haar hoofd dat continu vol goede ideeën zit. “Het zijn de kleine dingen die het doen”, Wiebrig ten voeten uit. Ik genoot ontzettend van het samenwerken met Wiebrig; ze is helder en makkelijk. En niet geheel onbelangrijk ze heeft een erg goed oog voor details en het vertalen van het concept. Voor mij is Wiebrig de beste en fijnste conceptueel fotograaf in m’n creatieve netwerk.

Karen Vuijsters

Communicatiespecialist

Dennis Cup

Een briljante fotografe! Zowel als mens en als professional. Wiebrig heeft een zeer open houding en is heel fijn om mee te werken. Ik heb diverse shoots met haar mogen doen. Waarbij ze niet alleen de foto maakt, maar ook actief meedenkt over de compositie en de boodschap die de foto moet vertellen of ondersteunen. Ze luistert naar je wensen en weet tevens goed te spelen met de composities waardoor je unieke beelden krijgt. Zoek je een fotograaf die je net dat extraatje geeft waardoor je foto’s uniek zijn? Dan ben je bij Wiebrig zeker aan het juiste adres.

Dennis Cup

Eigenaar Haerlems Bodem

Thalia Lips

Wiebrig is een pragmatisch fotograaf: gemakkelijke communicatie, waarin ze doorvraagt en focus aanbrengt. Wiebrig heeft meermaals gefotografeerd voor de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Steeds opnieuw creatief, snel én met goed begrip van de juiste nabewerking. Dankzij deze krachtige beelden kunnen wij vervolgens optimaal resultaat boeken.

Thalia Lips

Marketingmanager Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Michelle Roos

Wiebrig heeft inmiddels twee keer een fotoverslag gemaakt voor het Haarlem Cultuur Festival, zeer naar tevredenheid. Ze begrijpt in een paar woorden welke kant je uit wil met de foto’s en vertaalt dat naar een prachtige reportage.

Michelle Roos

Rozenbottel Producties, marketing/communicatie

  • Image
  • Image